ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ? ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?

Υποβλήθηκε από Anonymous την Παρ, 07/23/2010 - 12:38.

ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ (ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΛΟΓΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ).

Ο/Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ...ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ Αγαπητοί συνάδελφοι, ζούμε όλοι ώρες αγωνίας. Οι πληροφορίες που έχουμε για συζήτηση του Ν/Σ στο θερινό τμήμα είναι έγκυρες και διασταυρωμενες. Θα ζητουσα να ειμαστε συγκρατημενοι, επειδη ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε και τις πιεσεις που θα προσπαθησουν να ασκησουν. Η Κυβέρνηση θα αρει τους πληθυσμιακους περιορισμους... και θα τροποποιησει τις αποστασεις προς οφελος μας. Ως τοτε όμως, ας είμαστε συγκρατημένοι και αφυπνισμενοι και μην επηρεαστειτε απο οτιδήποτε διαβάσετε απο τα γκρουπ και μπλογκ των εχοντων. Καθε πληροφορια θα την μοιραζομαστε μαζι σας...

 

ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ Η ΨΗΦΙΣΗ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΤΕΣΠΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΝ ΕΧΟΥΜΕ Η ΟΧΙ?

ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΟΣ

Σχόλια

18 comments posted
Αυτοοργάνωση για την επιβίωση

Κεντρικός στόχος του ΔΝΤ των πολυεθνικών, των ΜΜΕ και των συμβούλων της Κυβέρνησης είναι η κατάργηση του ιδιοκτησιακού με την δυνατότητα δημιουργίας εταιρειών Α.Ε και κατά συνέπεια την δημιουργία αλυσίδων και την υπαλληλοποίηση των ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΏΝ. Αντίβαρο σε μια τέτοια έσχατη περίπτωση είναι η δημιουργία υποδομών για το στήσιμο τέτοιων εταιρικών μονάδων με συνεταιριστικά δικά μας κεφάλαια μέσα από τους ΣΥΦΑ διατηρώντας την ιδιοκτησία των μονάδων αυτών. Είναι οι λεγόμενες εταιρείες καπέλο οι οποίες στην περίπτωση των συνεταιρισμένων φαρμακοποιών εγγυούνται τα επαγγελματικά μας δικαιώματα, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων και την ενιαία πολιτική στα φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά είδη. Αυτό πρϋποθέτει πολιτική βούληση από πλευράς ΟΣΦΕ και των ΣΥΦΑ. Επίσης προϋποθέτει συνενώσεις ΣΥΦΑ σε μεγαλύτερες συνεταιριστικές μονάδες με τι υπάρχουσες λειτουργικές υποδομές των επιμέρους ΣΥΦΑ και την ενιαία πολιτική αγορών, πωλήσεων και προβολής των προϊόντων. Μπορούμε και δεν υπάρχει χρόνος καθυστέρησης και μίζερων συμπεριφορών από τις διοικήσεις της ΟΣΦΕ και των ΣΥΦΑ.

Επιβάλλεται να είμαστε έτοιμοι πριν από αυτούς, από την στιγμή που υπάρχει η υποδομή, ελέγχουμε το 54% της αγοράς και διαθέτουμε και τα συνεταιριστικά κεφάλαια. Πρέπει να καταλάβουμε και σαν άτομα ότι η συμμετοχή μας στους συνεταιρισμούς έχει και πολιτικό νόημα στο κύκλωμα του φαρμάκου, απέναντι σε όσους επεξεργάζονται την άλωση του κλάδου.

Μια τέτοια εξέλιξη είναι άμεσα πραγματοποιήσιμη σε αντίθεση με τις συνενώσεις φαρμακείων σε εταιρικές μονάδες. Χωρίς να είμαστε αντίθετοι και σε μια τέτοια προοπτική διαπιστώνουμε ότι σε αυτή τηνπερίπτωση πρέπει να νικηθούν νοοτροπίες στενών προσωπικών συμφερόντων. Ίσως στην διάρκεια του χρόνου η λειτουργία των εταιρειών καπέλο να βοηθήσει και στις συνενώσεις των φαρμακείων σε τοπικό επίπεδο.

Posted by Anonymous on Κυρ, 08/01/2010 - 18:25
Παιδιά, μην κουνήσει κανείς από τη θέση του!

Αν θέλουν με τη βία να τα ξηλώσουν όλα μία νύχτα χωρίς φεγγάρι και τελικά καταφέρουν και το κάνουν,

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ!

Έτσι, δύσκολα θα βρουν χώρο για να κινηθούν, θα το σκεφτούν πολύ να ρίξουν λεφτά αν δεν έχουν προοπτική και εμείς θα συνεχίσουμε να διατηρούμε το μεγαλύτερο κομμάτι της Αγοράς.

Επειδή τυχαίνει να έχω πολύ κοντινό μου πρόσωπο στα Οπτικά, σας πληροφορώ ότι εδώ και κάποια χρόνια σε αυτούς επιτρέψανε τις Αλυσίδες Οπτικών μόνο με υπευθύνους οπτικούς και όχι ιδιοκτήτες, αλλά κανείς οπτικός δεν κούνησε από τη θέση του σε όλη την Ελλάδα και τώρα, μετά από χρόνια, οι Αλυσίδες που μπήκαν δυσκολεύονται πολύ να κινηθούν και το σύνολο σχεδόν της Αγοράς παρέμεινε στους ανεξάρτητους οπτικούς.

Και εκεί υπήρξαν "παπαγαλάκια" που τους έλεγαν" είμαστε χαμένοι! Να κάνουμε συνενώσεις!".

Και τελικά αποδείχθηκε ότι ή είχαν στα κρυφά δικό τους επιχειρηματικό σχέδιο και έψαχναν κορόιδα να βάλουν τα λεφτά τους, ή ήθελαν να κάνουν τους οπτικούς να "τυσιμπήσουν το τυράκι" και να μαζευτούν χωροταξικά για να ανοίξει ο χώρος και για τις Αλυσίδες.

Οι οπτικοί δεν έπεσαν στην παγίδα και έτσι σώθηκαν από αυτόν τον κίνδυνο.

Ακριβώς το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ "ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ!

Posted by Anonymous on Παρ, 07/23/2010 - 19:23
NA ΠΩ ΕΓΩ;...

... σιγά ρε φίλε! Καλά όσα λες συμφωνώ, αλλά αύριο σε βλέπω με όποιον διαφωνείς να τον "βαφτίζεις" οχτρό!...

...  έχεις δει το "Άλικο Γράμμα"; Μην καταντήσουμε έτσι...

Δ.Τ.

Posted by Anonymous on Σάβ, 07/24/2010 - 07:45
Εκεί μας έχουν καταντήσει.

Να φοβόμαστε και τη σκιά μας...

Λες και τους φταίξαμε σε τίποτα γαμώ την κοινωνία μου...

Posted by Anonymous on Κυρ, 07/25/2010 - 13:42
NA ΠΩ ΕΓΩ;...

... με όλα αυτά θα συμφωνούσα αν δεν έβλεπα την ημερομηνία (13/8)...

... Παρασκευή και 13! Κάποιος έχει χιούμορ ή ΠΟΛΥ μεγάλα μέσα στην κυβέρνηση (υπουργός-πρωθυπουργός κτλ)...

... επειδή δεν το νομίζω, εκείνη τη μέρα να είστε σε επιφυλακή: σίγουρα το Star θα βάλει θρίλερ.. Jason is back!!...

... ( πάντως ρε παιδιά οφείλουμε να παραδεχτούμε κάτι: έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπομονή να κάθονται τόσα χρόνια να περιμένουν να μπούνε σε ένα επάγγελμα που οδηγείται σε επίπεδα μισθωτού δημ. υπάλληλου, αλλά ταυτόχρονα να αγγελοκρούονται- πού' λεγε κι η γιαγιά μου- καλοκαιριάτικα με ομαδικές παραισθήσεις από φημολογίες που διασπείρουν συγκεκριμένοι επειδή τους τσαντίσαμε σε συζήτηση σε άλλο σάϊτ! Ψυχραιμία παιδιά όλοι άνθρωποι είμαστε και κατανοούμε, εσείς μας περνάτε για οχτρούς! Ξεμπλέχτε από τους μυαλοπώληδες κι ακούστε τη φωνή της λογικής! Αυτοί που σας τα λένε δεν τα ξέρουν καλύτερα από εμάς που τα ζούμε! Άντε, κι αν βγει έτσι, έχω ξενοίκιαστο μαγαζί απέναντι ελάτε ν' ανοίξετε να κάνω χάζι! Καλό Σαββατοκύριακο, καλές βουτιές)...

Δ.Τ.

Posted by Anonymous on Παρ, 07/23/2010 - 17:48
Τι

Τι βρισκετε δηλαδη που ενα ποσοστο φαρμακοποιων βγαζουν 10.000- 15.000 ευρω επειδη πηραν μια αδεια με μεσον και αλλοι παλευουν να κανουν το ονειρο τους πραγματικοτητα και δεν μπορουν να το πραγματοποιησουν!!! 

Posted by Anonymous on Παρ, 07/23/2010 - 17:19
Μπορούν να το πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Κάνεις λάθος.

Το 80% των εν ενεργεία φαρμακείων στην Ελλάδα σήμερα, άνοιξαν (έναρξη λειτουργίας) σε καθεστώς πληθυσμιακών και αποστασιακών ρυθμίσεων.

Όπως πραγματοποίησαν και αυτοί το όνειρό τους να ανοίξουν φαρμακείο μια χαρά με πληθυσμιακά, μπορείς να το πραγματοποιήσεις και εσύ.

Και υπ΄ όψη ότι φαρμακεία ανοίγουν συνέχεια μέχρι και σήμερα Ιούλιο παντού και θα συνεχίσουν να ανοίγουν.

Το ότι υπάρχουν ρυθμίσεις δεν σημαίνει ότι το επάγγελμα είναι κλειστό και δεν επιτρέπει την είσοδο καινούργιων επαγγελματιών.

Posted by Anonymous on Δευ, 07/26/2010 - 11:08
NA ΠΩ ΕΓΩ;...

... ναι έχεις δίκιο...

... 150.000 ευρώ μέσο είχα φίλε!...

Δ.Τ.

Posted by Anonymous on Δευ, 07/26/2010 - 07:41
Ρε μην ψαρώνεται

Βγήκε κάποιος και είπε "τότε ανοίγει το επάγγελμα" και ξεκινήσαμε όλοι να ψαχνόμαστε. Εγώ σας λέω ότι η Τουρκία, με το ωκαιανογραφικό "Pili Reis" στην ελληνική υφαλοκριπίδα, σχεδιάζει σταδιακή κλιμάκωση των σχέσεων με την Ελλάδα  και στις 13 Αυγούστου τουρκικά στρατεύματα θα μπουκάρουν στην Θράκη για να σώσει την μουσουλμανική μειονότητα απ' την ελληνική βαρβαρότητα. Μετά για να επανέλθουμε στο προηγούμενο status quo το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών θα απαιτήσει την άρση των πληθυσμιακών περιορισμών στο επάγγελμα του φαρμακοποιού στην ελλάδα προκειμένου να προωθηθούν τα τουρκικά φαρμακευτικά προϊόντα.Ως γνωστόν η τουρκία έχει μια ταχέως αναπτυσόμενη φαρμακευτική βιομηχανία.....Τουτέστην, έξω απ' την πόρτα σου περνώ και τιγανίζεις ψάρια, σου πετώ έναν κεφτέ, ζήτω το έθνος.

Ας συγκεντρωθούμε λίγο. Εμείς που αγοράσαμε τι είμαστε;;;Οι ηλίθιοι της παρέας;;;Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται έτσι ξαφνικά.Αν γίνει ποτέ κάτι θα γίνει κάτω απ' την πίεση κάποιας δικαστικής απόφασης, όπως και το 2005. Και προς το παρόν τα δικαστήρια είναι με το μέρος μας (Βλέπε υπόθεση Αστούριας στο δικαστήριο των ευρωπαϊκών κοινοτήτων). Και άν, λέμε αν γίνει ποτέ κάτι θα γίνει με τέτοιο τρόπο που τα αστικά κέντρα δεν θα επηρεαστούν, π.χ άρση των πληθυσμιακών αλλά με αύξηση των αποστάσεων  για παράδειγμα στα 1000 μέτρα. Αφήστε τα παιδάκια να παίζουν και ας ασχοληθούμε με κάνα σοβαρό πρόβλημα. Σε λίγο όπως πάμε δεν θα υπάρχει σάλιο και θα αναγκαστούμε να κάνουμε τον κάθε Alapis συνέταιρο για να τον ξεχρεώσουμε

Posted by Anonymous on Παρ, 07/23/2010 - 16:28
ΔΕΝ υπάρχει τέτοιο θέμα ούτε στον ύπνο τους

ΤΕΛΟΣ

Posted by Anonymous on Παρ, 07/23/2010 - 14:23
O RONALDINHIO ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ

ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ ΑΣΟΥ ΣΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. Ο MANAGER TOY ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΔΗΛΩΣΕ: ο παικτης ειναι βαθυτατα συγκινημένος που θα ξεδιπλωσει το ταλεντο του σε μια χωρα χωρις περιορισμούς στον αριθμο των φαρμακειων και στο ελαχιστο ποσοστό κέρδους του φαρμακείου

ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΙΓΟ ΟΥΖΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΓΚΑΤΟΥΖΟ

Posted by Anonymous on Παρ, 07/23/2010 - 17:36
ΟΥ ΡΕ ΨΑΡΑΚΕΣ

ναι ρε παιδια και εγω αμα δεν εμπαινε ψυχή στο blog μου θα έφραφα πα..ρες μηπως στραβωθεί κανείς και μου δώσει κανα klik.Αυτο κανουν και διαδισουν στο blog φαρμακοποιοι χωρις φαρμακειο

Posted by Anonymous on Παρ, 07/23/2010 - 17:28
χαλαρώστε...

Συνάδελφοι,

ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ φαρμακείο, κανείς απο εμάς δεν φέρει δικαιώματα παραπάνω απο τους άλλους στο να ανοίξει φαρμακείο. Το πρόβλημα μας δεν είναι αν οι νεοι συνάδελφοι ανοίξουν. Όσον αφορά εμενα είναι ευπρόσδεκτοι. Είναι καλύτεροι οι παλιοι συνάδελφοι που μαζευουν βιβλιάρια και καταληστευουν τα ταμεία; Ειναι καλύτεροι οι παλιοι συνάδελφοι που παραβιάζουν ωράρια, δεν συμετέχουν σε απεργίες και κάνουν εκπτωση στις συμμετοχές αρκεί να τους αφήνουν τα βιβλιάρια οι ασφαλισμένοι;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Αντιλαμβανομαι το άγχος τους για το μέλλον τους και καλά κάνουν και το κυνηγάνε! Γιατι να σκάσουν 300.000 για μια άδεια φαρμακείου την τελική;  Το πρόβλημα μας, αλλά και δικό τους συνάμα και ας μην το καταλαβαίνουν ακόμα είναι οτι ενα φαρμακείο για να στηθεί χωρίς την άδεια θέλει 150.000€ κεφάλαιο. Ένα κεφάλαιο που για να το αποσβέσουν πρέπει να ΜΗΝ ανοιξει το επάγγελμα για τις πολυεθνικές!

Πλεόν ΝΑΙ να ανοίξουν οι συνάδελφοι οπου θέλουν φαρμακείο, αλλά οταν μιλάει η κυβέρνηση για "άνοιγμα" μιλάει για άνοιγμα των επενδυτικών ορίζοντων των Πολυεθνίκων που θα σβήσουν το ατομικό φαρμακείο!!! Ήδη τα μέτρα που λαμβάνει η κυνέρνηση οτνα ολοκληρωθούν (ΑΝ!) θα οδηγήσουν με βεβαιότητα στο κλείσιμο 1/3 των φαρμακειων, όπως έχει γίνει και σε άλλες χώρες....

Επιπλέον την περασμένη φορά που άνοιξε το επάγγελμα και χορηγήθηκαν άδειες παρατηρήθηκε το φαινόμενο συνάδελφοι που πήραν άδεια να κυνηγάνε άλλουν νέους συναδέλφους για να μήν ανοίξουν κοντά τους (και γαμώ του καννιβαλισμούς εεε;;;) , και άλλοι νέοι συνάδελφοι να ανοίγουν στα 100 μέτρα απο τον συνάδελφο που τους προσέφερε στέγη για πρακτική!!!

Πρέπει να αποφασίσουμε πρώτα σαν άνθρωποι ποια ηθικής είμαστε υποστηρικτές:

Θα καννιβαλίσουμε οι παλιοι τους νέους και οι νέοι τους νεότερους ή θα αγκαλιάσουμε οι παλιοι τους νέους και θα συμπορευτούμε εναντια στις πολυεθνικές που απειλούν να μας κατασπαράξουν όλους;;;

V_for_Vendetta

Posted by Anonymous on Παρ, 07/23/2010 - 13:47
ευτ&upsil

ευτυχως που καποιοι ανθρωποι καταλαβαινουν ακριβως την κατασταση και δεν νοιωθουν βολεμενοι η βλεπουν εχθρους..ευγε αδερφε

Posted by Anonymous on Δευ, 07/26/2010 - 07:35
AΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ V

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ,ΜΟΝΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ... ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ TI KANOYN?.ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΑΣΤΟΥΣ?

HARD ROCK

Posted by Anonymous on Παρ, 07/23/2010 - 17:02
Άστους.

Ακόμα και αν γίνει όπως τους έχουν πει,

άστους να βάλουν τα ωραία λεφτουδάκια τους σε φαρμακεία με μειωμένο ποσοστό κέρδους, χωρίς νοσοκομειακά και με διπλάσια γραφειοκρατία, εν μέσω κρίσης στην κατανάλωση που επηρεάζει και το παραφάρμακο.

Στα τέτοια μας εμάς που θα έχουμε τέτοιους "συναδέλφους".

Εκτός αν είναι τίποτα χαζά που τα ξεσηκώσανε τίποτα φαρμακοποιοί παλιά στελέχη φαρμακοβιομηχανίων για να κάνουν τη "βρωμοδουλειά" να συμβάλλουν στην απορρύθμιση, για να ανοίξουν εκείνοι φαρμακείο και να επιδοθούν στα 40 και 50 τους σε κατευθυνόμενη συνταγογράφηση με το πελατολόγιό τους (γιατροί) που έχουν από τις εταιρείες που δουλεύουν ή δούλευαν.

Ας κάνουν ό,τι τους φωτίσει η Παναγία... Εγώ όσα έβγαζα δύσκολα θα τα πάρουν αυτοί. Στην καλύτερη για αυτούς να πάρουν ένα 30% της δουλειάς μου και μετά να κλαίνε...

Posted by Anonymous on Παρ, 07/23/2010 - 13:09
ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ "ΚΛΕΙΣΤΟΥ" ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..

ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΘΑ ΑΡΡΟΥΝ, ΛΕΕΙ.. ΚΑΘΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ.  ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΣΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΡΟΛΛΑ?

ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ. 

Posted by Anonymous on Παρ, 07/23/2010 - 21:19
Άρα,...

Θα πραγματοποιηθεί και ο σχεδιασμός του Μόσιαλου.

Θα κλείσουν Φαρμακεία και φαινομενικά δεν θα τα έχει κλείσει η Κυβέρνηση:

"Εμείς δεν προβήκαμε σε καμία κίνηση για περιορισμό του αριθμού των Φαρμακείων. Αυτό που συμβαίνει έχει να κάνει με τις αναπόφευκτες; παρενέργειες από τη μεταβατική κατάσταση σταθεροποίησης των τιμών μέχρι να ισορροπήσει η Αγορά..."

Για να μην κάθονται στα Γραφεία Προπαγάνδας να ψάχνουν πώς θα πουν εύηχα το πιθανό μακέλεμα των Φαρμακείων, λέω να τους στείλω το παραπάνω κειμενάκι έτοιμο.

Πείθει γενικώς δεν συμφωνείτε;... (Είχα πάρει καλό βαθμό στην Έκθεση, χαραμίζομαι...).

Μεταξύ μας όμως, γιατί άραγε είναι καλό να κλείσουν Φαρμακεία;

Θα ωφεληθεί η Δημόσια Υγεία και αν ναι πώς και γιατί;

Θα ωφεληθούν τα Οικονομικά των Ταμείων και αν ναι πώς και γιατί;

Δεν βελτιωθούν οι υπηρεσίες και η πρόσβαση του ασθενού και αν ναι πώς και γιατί;

Δεκτές θα γίνονται μόνο τεκμηριωμένες, αναλυτικές και επαληθεύσιμες προτάσεις.

(Σ.Σ.: Θα ωφεληθεί...κάτι άλλο; Εντάξει αυτό είναι εύκολο το πώς και το γιατί, το ξέρω και μόνος μου...

Παράμετρος φυσικά εκτός της υστεροβουλίας και του δόλου παραμένει και η επιστημονική ανεπάρκεια (ο τσαρλατανισμός) των θιασωτών της πρότασης: "καλό είναι να μείνουν λιγότερα Φαρμακεία".

Η μαλακία "παίζει" πάντα και σε όλα τα επίπεδα και δεν πρέπει να την υποτιμούμε.

Εδώ ολόκληρος καθηγητής μας λέει ότι τα στοιχεία του δείχνουν ότι η σπατάλη στα φάρμακα οφείλεται στις Βιομηχανίες για να καταλήξει μέσω αυτού στο συμπέρασμα ότι... γι'  αυτό πρέπει να περιοστεί το περιθώριο κέρδους...των Φαρμακείων! (Μποινγκ!). Ωχ μανούλα μου τι κουμπούρες κυκλοφοράνε στα θρανία...)

Posted by Anonymous on Κυρ, 07/25/2010 - 21:39

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <p> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <map> <area> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <param> <strike> <caption> <tbody> <img>

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

Type the characters you see in this picture. (verify using audio)
Type the characters you see in the picture above; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.